,

Parashutisti

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Parashutisti | Hedh parashutën në ajër, parashuta fryhet si një e vërtetë dhe fluturon derisa të zbresi në tokë. Ngjyra është portokalli si parashutisti, ai zbret në mes të rrokaqiejve për të shpëtuar qytetin!

Karakteristikat:

  • Ngjyra jeshile
  • Mosha +3 vjeç

1,400 L

1 stok

Parashutisti | Hedh parashutën në ajër, parashuta fryhet si një e vërtetë dhe fluturon derisa të zbresi në tokë. Ngjyra është portokalli si parashutisti, ai zbret në mes të rrokaqiejve për të shpëtuar qytetin!

Karakteristikat:

  • Ngjyra jeshile
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 3575677110781 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close