, ,

Triko me qenush

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Triko e bërë  95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% nga Kashmiri

Triko me zinxhir, e bërë  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë, me një ngjyrë gri dhe me një xhep me qenin e dashur  Duke. Është po aq e butë, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj.

Karakteristikat:

 • 95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS
 • 5% nga Kashmiri super i butë
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali:  Pambuk organik dhe Kashmir

8,300 L

Pastroje zgjedhjen

Triko e bërë  95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% nga Kashmiri

Triko me zinxhir, e bërë  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë, me një ngjyrë gri dhe me një xhep me qenin e dashur  Duke. Është po aq e butë, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj.

Karakteristikat:

 • 95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS
 • 5% nga Kashmiri super i butë
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali:  Pambuk organik dhe Kashmir
Marka

Gjinia

Femra

Materiali

95% Pambuk Organik dhe 5 Kashmir

Mosha

2-3 vjeç, 3- 4 vjeç, 4-5 vjeç

Ngjyra

Gri

SHPORTA NË BEE

close