Sold out!
,

Parkimi

Moulin Roty
Availability:

S’ka stok


Parkimi i madh në qytet nga Moulin Roty, përfshin 5 nivele me ashensorë dhe rampa plastike. Lojë shumë estetike ku ngjyrat e ndritshme harmonizohen në mënyrë të përsosur me drurin natyral. Fëmija juaj do të argëtohet duke lëvizur automjetet në katet e ndryshme të parkingut, duke hyrë brenda dhe jashtë 3 makinave të vogla nga ashensori, apo duke krijuar skenarë realistë ose të pamundur sipas imagjinatës së tij.

3 vetura të vogla, 4 panele, 2 semaforë, 2 pengesa dhe 2 rampa druri të largueshme kompletojnë këtë garazh. Kjo lojë, e cila lejon fëmijët të argëtohen vetë, pa rregulla të imponuara, u mundëson fëmijëve se çfarë dëshirojnë të luajnë dhe si dëshirojnë të luajnë. Gjithashtu zhvillon krijimtarinë, iniciativë dhe autonominë. Kjo lojë është një ide e shkëlqyer për dhurata për fëmijët 3 vjeç.

13,600 L

Sold out!

Parkimi i madh në qytet nga Moulin Roty, përfshin 5 nivele me ashensorë dhe rampa plastike. Lojë shumë estetike ku ngjyrat e ndritshme harmonizohen në mënyrë të përsosur me drurin natyral. Fëmija juaj do të argëtohet duke lëvizur automjetet në katet e ndryshme të parkingut, duke hyrë brenda dhe jashtë 3 makinave të vogla nga ashensori, apo duke krijuar skenarë realistë ose të pamundur sipas imagjinatës së tij.

3 vetura të vogla, 4 panele, 2 semaforë, 2 pengesa dhe 2 rampa druri të largueshme kompletojnë këtë garazh. Kjo lojë, e cila lejon fëmijët të argëtohen vetë, pa rregulla të imponuara, u mundëson fëmijëve se çfarë dëshirojnë të luajnë dhe si dëshirojnë të luajnë. Gjithashtu zhvillon krijimtarinë, iniciativë dhe autonominë. Kjo lojë është një ide e shkëlqyer për dhurata për fëmijët 3 vjeç.

SKU: 3575677204091 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close