Parukë indiane me pendë

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Parukë indiane me pendë | Një kokë pendë indiane e qëndisur plotësisht e shumëngjyrësh për tu përshtatur rreth kokës dhe për tu lidhur me Velcro, për t’u bërë më i madhi i shefave! Një shoqatë delikate e ngjyrave dhe materialeve: kadife peshqire, kadife prej kadifeje, lule pambuku me lule, të ndjerë, tyl të vazhdueshëm, shirita satirë dhe fustane. Mosha +18 muajsh.

2,100 L

4 stok

Parukë indiane me pendë | Një kokë pendë indiane e qëndisur plotësisht e shumëngjyrësh për tu përshtatur rreth kokës dhe për tu lidhur me Velcro, për t’u bërë më i madhi i shefave! Një shoqatë delikate e ngjyrave dhe materialeve: kadife peshqire, kadife prej kadifeje, lule pambuku me lule, të ndjerë, tyl të vazhdueshëm, shirita satirë dhe fustane. Mosha +18 muajsh.

SKU: 3575677130116 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close