Pata Olga

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Pata Olga | Le Voyage d’Olga është një koleksion lodrash delikate prej pellushi të zbukuruara me qëndisje. Zbuloni Olga, nëna patë me ngjyrë krem ​​dhe krahët e saj të mëdhenj në kadife të qëndisur. Ajo vesh pendët rreth qafës, si hile të mira për t’u ofruar atyre që takon në udhëtimin e saj.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 38 cm.
  • Materialet: Pambuk, poliester, elastan dhe liri.
  • I pershtatshem nga +12 muajsh

7,000 L

2 stok

Pata Olga | Le Voyage d’Olga është një koleksion lodrash delikate prej pellushi të zbukuruara me qëndisje. Zbuloni Olga, nëna patë  me ngjyrë krem ​​dhe krahët e saj të mëdhenj në kadife të qëndisur. Ajo vesh pendët rreth qafës, si hile të mira për t’u ofruar atyre që takon në udhëtimin e saj.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 38 cm.
  • Materialet: Pambuk, poliester, elastan dhe liri.
  • I pershtatshem nga +12 muajsh

 

Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close