Puzzle

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Puzzle i parë i bebes! Një pazëll i ilustruar me personazhet Zig dhe Zag gjatë natës. Nën secilën pjesë, fëmija zbulon aktivitetin e personazheve gjatë natës: duke luajtur kitarë, duke pasur një supë, duke fjetur etj. Kjo lodër stimulon vëzhgimin dhe aftësitë praktike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 22 x 22 cm.
  • Materiali prej druri.

2,400 L

3 stok

Puzzle i parë i bebes! Një pazëll i ilustruar me personazhet Zig dhe Zag gjatë natës. Nën secilën pjesë, fëmija zbulon aktivitetin e personazheve gjatë natës: duke luajtur kitarë, duke pasur një supë, duke fjetur etj. Kjo lodër stimulon vëzhgimin dhe aftësitë praktike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 22 x 22 cm.
  • Materiali prej druri.
Marka

SHPORTA NË BEE

close