Puzzle

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Puzzle | Pazëll i parë i bebes i ilustruar me personazhet Zig dhe Zag: Zine miun, Zao qenin, Zefyr delet dhe Zadig kalin. Kjo lodër stimulon vëzhgimin dhe aftësitë praktike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 29 x 8 cm.
  • Materiali prej druri

1,700 L

7 stok

Puzzle | Pazëll i parë i bebes  i ilustruar me personazhet Zig dhe Zag: Zine miun, Zao qenin, Zefyr delet dhe Zadig kalin. Kjo lodër stimulon vëzhgimin dhe aftësitë praktike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 29 x 8 cm.
  • Materiali prej druri
Marka

SHPORTA NË BEE

close