, , , , , ,

Pazëll 3D

Sophie La Girafe
Availability:

10 stok


Pazëlli 3D Sophie dhe dy miqtë e saj janë maskuar për ti mësuar vogëlushëve bazat si të ndërtojnë. Personazhi është i përbërë nga 3 pjesë (kokë – bust – këmbë). Vogëlushët duhet të zgjedhin vendndodhjen dhe rendin e duhur të secilit send. Ka 6 kostume të ndryshme për të rindërtuar dhe  për të shpikur personazhe të reja. Ngjyrat e caktuara e bëjnë montimin më të lehtë për fëmijët më të vegjël.

4,100 L

10 stok

Pazëlli 3D Sophie dhe dy miqtë e saj janë maskuar për ti mësuar vogëlushëve bazat si të ndërtojnë. Personazhi është i përbërë nga 3 pjesë (kokë – bust – këmbë). Vogëlushët duhet të zgjedhin vendndodhjen dhe rendin e duhur të secilit send. Ka 6 kostume të ndryshme për të rindërtuar dhe  për të shpikur personazhe të reja. Ngjyrat e caktuara e bëjnë montimin më të lehtë për fëmijët më të vegjël.

Marka

SHPORTA NË BEE

close