Puzzle

Moulin Roty
Availability:

12 stok


Puzzle | Kjo lojë pazëll është e përbërë nga 10 bare druri, secila nga të katër anët është ilustruar me 2 vajza dhe 2 djem. Secila nga anët janë me ngjyrën e tyre respektive, të ndritshme me instrumentin e tyre muzikor. Fëmija juaj mund të përdorë posterin dekorativ për të rikrijuar një karakter ose për të krijuar të reja!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 12, 5x 25 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • Nga +2 vjeç

4,600 L

12 stok

Puzzle | Kjo lojë pazëll është e përbërë nga 10 bare druri, secila nga të katër anët është ilustruar me 2 vajza dhe 2 djem. Secila nga anët janë me ngjyrën e tyre respektive, të ndritshme me instrumentin e tyre muzikor. Fëmija juaj mund të përdorë posterin dekorativ  për të rikrijuar një karakter ose për të krijuar të reja!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 12, 5x 25 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • Nga +2 vjeç
SKU: 3575677133001 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close