Puzzle

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Puzzle | Ky pazëll prej druri përbëhet nga 18 pjesë të cilat janë mbivendosur në 3 nivele. Çdo nivel përfaqëson një ngjyrë të ndritshme tek fëmijët: një shtëpi e kuqe, pastaj një furgon blu ose një pemë jeshile, e ilustruar bukur me një mori detajesh. Një lojë ideale për të argëtuar fëmijën tuaj ndërsa stimuloni aftësitë dhe përqendrimet e tij të shkëlqyera praktike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 21×30 cm
  • Materialet: MDF
  • Mosha +2 vjeç

3,100 L

5 stok

Puzzle | Ky pazëll prej druri përbëhet nga 18 pjesë të cilat janë mbivendosur në 3 nivele. Çdo nivel përfaqëson një ngjyrë të ndritshme tek fëmijët: një shtëpi e kuqe, pastaj një furgon blu ose një pemë jeshile, e ilustruar bukur me një mori detajesh. Një lojë ideale për të argëtuar fëmijën tuaj ndërsa stimuloni aftësitë dhe përqendrimet e tij të shkëlqyera praktike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 21×30 cm
  • Materialet: MDF
  • Mosha +2 vjeç
SKU: 3575677133018 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close