Puzzle

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Puzzle | Ky pazëll përbëhet nga 140 copë të paraqitura në një kuti ovale të ilustruar nga Lucille Michieli. Ajo përfaqëson personazhet Parizienët në qytet: të jesh një pasticeri, në kafenë ose te luleshitësi. Aktiviteti ideal për të zhvilluar përqendrimin dhe vëzhgimin e vogëlushit tuaj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 69 x 23 cm
  • Materialet: karton
  • Mosha +6 vjec

4,200 L

3 stok

Puzzle | Ky pazëll përbëhet nga 140 copë të paraqitura në një kuti ovale të ilustruar nga Lucille Michieli. Ajo përfaqëson personazhet Parizienët në qytet: të jesh një pasticeri, në kafenë ose te luleshitësi. Aktiviteti ideal për të zhvilluar përqendrimin dhe vëzhgimin e vogëlushit tuaj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 69 x 23 cm
  • Materialet: karton
  • Mosha +6 vjec
SKU: 3575676425411 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close