Puzzle

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Puzzle | Ky pazëll përbëhet nga 45 pjesë të paraqitura në një kuti të rrumbullakët të ilustruar nga Lucille Michieli. Ajo përfaqëson personazhet Parisiennes në një karusel, të gjithë të dekoruar bukur. Aktiviteti ideal për të zhvilluar përqendrimin dhe vëzhgimin e vogëlushit tuaj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 46 cm
  • Materialet: karton
  • Mosha +4 vjec

4,200 L

3 stok

Puzzle | Ky pazëll përbëhet nga 45 pjesë të paraqitura në një kuti të rrumbullakët të ilustruar nga Lucille Michieli. Ajo përfaqëson personazhet Parisiennes në një karusel, të gjithë të dekoruar bukur. Aktiviteti ideal për të zhvilluar përqendrimin dhe vëzhgimin e vogëlushit tuaj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 46 cm
  • Materialet: karton
  • Mosha +4 vjec
SKU: 3575676425428 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close