Puzzle

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Puzzle | Kjo kuti përmban 3 enigma katrore prej 12 copash që përfaqësojnë elefantin Popipop në jetën e tij të përditshme: në shtratin e tij, gjatë mëngjesit dhe në banjën e tij. Kjo lodër është ideale pë vogëlushët mbi 3 vjeç e cila ndihmon zhvillimin e aftësive praktike dhe vëzhgimin e shkëlqyeshëm.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 18 x 20 cm.
  • Materialet: karton.
  • Mosha: nga 3 vjeç.

2,200 L

2 stok

Puzzle | Kjo kuti përmban 3 enigma katrore prej 12 copash që përfaqësojnë elefantin Popipop në jetën e tij të përditshme: në shtratin e tij, gjatë mëngjesit dhe në banjën e tij. Kjo lodër është ideale pë vogëlushët mbi 3 vjeç e cila ndihmon  zhvillimin e aftësive praktike dhe vëzhgimin e shkëlqyeshëm.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 18 x 20 cm.
  • Materialet: karton.
  • Mosha:  nga 3 vjeç.
Marka

SHPORTA NË BEE

close