-15%

Puzzle 4 në 1 – Astronauti

EurekaKids
Availability:

5 stok


Puzzle astronauti 4 në 1 | Enigmë zhvilluese 4-në-1 me një astronaut si figurë. Kjo enigmë e bukur është me të vërtetë zhvilluese. Secila enigmë ka një vështirësi të ndryshme në lidhje me numrin e pjesëve që kanë: 6-9-12 dhe 16. Kështu, pasi fëmija fiton më shumë përvojë, vështirësia mund të rritet.

Karakteristikat:

 • Pako me shkëlqim kartoni, ideale për të bërë një dhuratë të këndshme dhe cilësore.
 • Përmban 4 enigma me dizajne të ndryshme dhe numër të ndryshëm të pjesëve (6-9-12-16)
 • Lojëra kartoni.
 • E krijuar në Spanjë.
 • Lojërat nxisin përqendrim, aftësi vëzhguese dhe të menduarit logjik.
 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 23.5cm (Lartësia) x 26cm (Gjerësia) x 5.64cm (Gjatësia)

1,700 L 2,000 L

5 stok

Puzzle astronauti 4 në 1 | Enigmë zhvilluese 4-në-1 me një astronaut si figurë. Kjo enigmë e bukur është me të vërtetë zhvilluese. Secila enigmë ka një vështirësi të ndryshme në lidhje me numrin e pjesëve që kanë: 6-9-12 dhe 16. Kështu, pasi fëmija fiton më shumë përvojë, vështirësia mund të rritet.

Karakteristikat:

 • Pako me shkëlqim kartoni, ideale për të bërë një dhuratë të këndshme dhe cilësore.
 • Përmban 4 enigma me dizajne të ndryshme dhe numër të ndryshëm të pjesëve (6-9-12-16)
 • Lojëra kartoni.
 • E krijuar në Spanjë.
 • Lojërat nxisin përqendrim, aftësi vëzhguese dhe të menduarit logjik.
 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 23.5cm (Lartësia) x 26cm (Gjerësia) x 5.64cm (Gjatësia)
SKU: 8435404808259 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close