-15%
, ,

Puzzle – 6 elementë

Djeco
Availability:

1 stok


Zbuloni kutinë e Puzzles Basic, një enigmë prej druri edukative për fëmijë nga +3 vjeç. Duke përdorur bazën prej druri, fëmija juaj do të ketë 6 enigma në dispozicion dhe 36 pjesë prej druri për ti bashkuar në zbulimin e kafshëve me forma e ngjyra të ndryshme. Fëmija juaj do të duhet të identifikojë pjesët e kërkuara, t’i gjejë ato dhe t’i mbledhë ato për të formuar karakterin. Ky set do të zhvillojë tek fëmijët  ndjenjën e  vëzhgimit, shkathtësinë dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

Seti përmban:

 • një yll deti i kuq
 • një mi blu
 • një zog i verdhë
 • një rinoceront i gjelbër
 • një pallua blu 
 • një lopë portokalli 

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese për fëmijët
 • Shkathtëson  fëmijë duke i familjarizuar me format dhe kafshët e ndryshme
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 14 x 14 x 3 cm
 • Mosha: +3 vjeç

1,190 L 1,400 L

1 stok

Zbuloni kutinë e Puzzles Basic, një enigmë prej druri edukative për fëmijë nga +3 vjeç. Duke përdorur bazën prej druri, fëmija juaj do të ketë 6 enigma në dispozicion dhe 36 pjesë prej druri për ti bashkuar në zbulimin e kafshëve me forma e ngjyra të ndryshme. Fëmija juaj do të duhet të identifikojë pjesët e kërkuara, t’i gjejë ato dhe t’i mbledhë ato për të formuar karakterin. Ky set do të zhvillojë tek fëmijët  ndjenjën e  vëzhgimit, shkathtësinë dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

Seti përmban:

 • një yll deti i kuq
 • një mi blu
 • një zog i verdhë
 • një rinoceront i gjelbër
 • një pallua blu 
 • një lopë portokalli 

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese për fëmijët
 • Shkathtëson  fëmijë duke i familjarizuar me format dhe kafshët e ndryshme
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 14 x 14 x 3 cm
 • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close