, ,

Pazëll- Duo Cache Cache

Djeco
Availability:

10 stok


Pazëll- Duo Cache Cache është një enigmë edukative e përshtatshme për vogëlushët duke filluar nga mosha 2 vjeçare. Lojë e thjeshtë dhe argëtuese në të cilën vogëlushët tuaj  do të duhet të gjejnë pjesë e munguar për të krijuar kartat me kafshët e ndara në dy pjesë. Duke filluar nga bufi, bretkosa, kërmilli, bleta e shumë kafshë të tjera do të kthehen familjare për vogëlushët tuaj gjatë kohës argëtuese me këtë enigmë.

Kjo enigmë përveç argëtimit, do të rritë edhe aftësitë praktike të vogëlushëve por edhe vetë-korrigjuese. Do të njohë kafshët, por edhe ngjyrat e ndryshme. Gjithashtu është edhe një ide shumë e bukur dhurate për festa ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese
 • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • Familjarizon vogëlushët me kafshët dhe ngjyrat
 • Përmban 12 enigma

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 18 x 12 x 6 cm
 • Mosha: 2 vjeç

 

1,400 L

10 stok

Pazëll- Duo Cache Cache është një enigmë edukative e përshtatshme për vogëlushët duke filluar nga mosha 2 vjeçare. Lojë e thjeshtë dhe argëtuese në të cilën vogëlushët tuaj  do të duhet të gjejnë pjesë e munguar për të krijuar kartat me kafshët e ndara në dy pjesë. Duke filluar nga bufi, bretkosa, kërmilli, bleta e shumë kafshë të tjera do të kthehen familjare për vogëlushët tuaj gjatë kohës argëtuese me këtë enigmë.

Kjo enigmë përveç argëtimit, do të rritë edhe aftësitë praktike të vogëlushëve por edhe vetë-korrigjuese. Do të njohë kafshët, por edhe ngjyrat e ndryshme. Gjithashtu është edhe një ide shumë e bukur dhurate për festa ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese
 • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • Familjarizon vogëlushët me kafshët dhe ngjyrat
 • Përmban 12 enigma

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 18 x 12 x 6 cm
 • Mosha: 2 vjeç

 

Marka

Mosha

4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close