, , ,

Puzzle edukues- Alfabeti

EurekaKids
Availability:

1 stok


Falë kësaj enigme edukative që përshtatet me shkronjat, vogëlushët tuaj jo vetëm që do të mësojnë të njohin format dhe të zhvillojnë aftësi të shkëlqyera motorike, por gjithashtu do të fillojnë të familjarizohen me alfabetin. Ky është një aktivitet perfekt edhe në shoqërinën e prindërve.

Karakteristikat:

 • Enigme edukative që përshtatet me shkronjat
 • Vogëlushët tuaj jo vetëm që do të mësojnë të njohin format dhe do të familjarizohen me gërmat
 • E bërë prej druri
 • Do të zhvillojë koordinimin vizual
 • Perfekte edhe për tu luatur nën shoqërinë e prindërve

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +2 vjeç
 • Përmasat: 23 x 30 cm

1,800 L

1 stok

Falë kësaj enigme edukative që përshtatet me shkronjat, vogëlushët tuaj jo vetëm që do të mësojnë të njohin format dhe të zhvillojnë aftësi të shkëlqyera motorike, por gjithashtu do të fillojnë të familjarizohen me alfabetin. Ky është një aktivitet perfekt edhe në shoqërinën e prindërve.

Karakteristikat:

 • Enigme edukative që përshtatet me shkronjat
 • Vogëlushët tuaj jo vetëm që do të mësojnë të njohin format dhe do të familjarizohen me gërmat
 • E bërë prej druri
 • Do të zhvillojë koordinimin vizual
 • Perfekte edhe për tu luatur nën shoqërinë e prindërve

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +2 vjeç
 • Përmasat: 23 x 30 cm

 

SKU: 8435404812027 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close