, , ,

Puzzle edukues- Numrat

EurekaKids
Availability:

1 stok


Falë kësaj enigme edukative  plot numra për t’u përshtatur, vogëlushët jo vetëm që do të mësojnë të njohin format e numrave nga 1 deri në 15, por do të zhvillojnë aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike. Gjithashtu vogëlushët do të fillojnë të fitojnë edhe aftësinë për të numëruar dhe kryer veprimet bazë. Ky është një aktivitet perfekt edhe në shoqërinën e prindërve.

Karakteristikat:

 • Enigme edukative që përshtatet me numrat
 • Vogëlushët tuaj jo vetëm që do të mësojnë të njohin numrat dhe të kryejnë veprimet bazë me to
 • E bërë prej druri
 • Ideale për zhvillimin e koordinimit sy-dorë
 • Perfekte edhe për tu luatur nën shoqërinë e prindërve

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +2 vjeç
 • Përmasat: 0.9 x 28.6 x 21.4 cm

 

1,800 L

1 stok

Falë kësaj enigme edukative  plot numra për t’u përshtatur, vogëlushët jo vetëm që do të mësojnë të njohin format e numrave nga 1 deri në 15, por do të zhvillojnë aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike. Gjithashtu vogëlushët do të fillojnë të fitojnë edhe aftësinë për të numëruar dhe kryer veprimet bazë. Ky është një aktivitet perfekt edhe në shoqërinën e prindërve.

Karakteristikat:

 • Enigme edukative që përshtatet me numrat
 • Vogëlushët tuaj jo vetëm që do të mësojnë të njohin numrat dhe të kryejnë veprimet bazë me to
 • E bërë prej druri
 • Ideale për zhvillimin e koordinimit sy-dorë
 • Perfekte edhe për tu luatur nën shoqërinë e prindërve

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +2 vjeç
 • Përmasat: 0.9 x 28.6 x 21.4 cm

 

SKU: 8435404815486 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close