, ,

Pazëll- Maman et bébé

Djeco
Availability:

10 stok


Pazëll- Maman et bébé është një enigmë edukative e dyshes së nënës dhe foshnjës,  e përshtatshme duke filluar nga mosha 2 vjeçare. Lojë e thjeshtë dhe argëtuese në të cilën vogëlushët tuaj  do të duhet të gjejnë të vegjlit për secilën kafshë  kafshë për të krijuar kartat e ndara në dy pjesë.

Kjo enigmë përveç argëtimit, do të rritë edhe aftësitë praktike të vogëlushëve por edhe vetë-korrigjuese. Do të njohë kafshët, ngjyrat e ndryshme dhe botën e kafshëve. Sigurisht pa lënë pa përmendur konceptin e të mëdhenjëve me të vegjëlve dhe lidhjen e tyre. Gjithashtu është edhe një ide shumë e bukur dhurate për festa ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese
 • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve
 • Ndikon në njohjen e konceptin e të mëdhenjëve me të vegjëlve
 • Mëson lidhjen midis kafshëve dhe vegjëlve të tyre
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • Familjarizon vogëlushët me kafshët dhe ngjyrat
 • Përmban 10 enigma

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 18 x 12 x 6 cm
 • Mosha: 2 vjeç

 

1,400 L

10 stok

Pazëll- Maman et bébé është një enigmë edukative e dyshes së nënës dhe foshnjës,  e përshtatshme duke filluar nga mosha 2 vjeçare. Lojë e thjeshtë dhe argëtuese në të cilën vogëlushët tuaj  do të duhet të gjejnë të vegjlit për secilën kafshë  kafshë për të krijuar kartat e ndara në dy pjesë.

Kjo enigmë përveç argëtimit, do të rritë edhe aftësitë praktike të vogëlushëve por edhe vetë-korrigjuese. Do të njohë kafshët, ngjyrat e ndryshme dhe botën e kafshëve. Sigurisht pa lënë pa përmendur konceptin e të mëdhenjëve me të vegjëlve dhe lidhjen e tyre. Gjithashtu është edhe një ide shumë e bukur dhurate për festa ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese
 • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve
 • Ndikon në njohjen e konceptin e të mëdhenjëve me të vegjëlve
 • Mëson lidhjen midis kafshëve dhe vegjëlve të tyre
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • Familjarizon vogëlushët me kafshët dhe ngjyrat
 • Përmban 10 enigma

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 18 x 12 x 6 cm
 • Mosha: 2 vjeç

 

Marka

Mosha

2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close