Sold out!

Puzzle me karta ngjitëse

Poppik
Availability:

S’ka stok


Puzzle me karta ngjitëse | Ngjitni ngjitësit në vendin e duhur dhe një imazh do të shfaqet në kartë. Për shkak të madhësisë prej 18×18 cm kartat janë perfekte për të marrë me vete në rrugë, në makinë, aeroplan apo tren. Kjo paketë përmban 3 karta me 105 afishe. Kartat janë të përshtatshme për fëmijë nga 5 vjeç.

2,900 L

Sold out!

Puzzle me karta ngjitëse | Ngjitni ngjitësit në vendin e duhur dhe një imazh do të shfaqet në kartë. Për shkak të madhësisë prej 18×18 cm kartat janë perfekte për të marrë me vete në rrugë, në makinë, aeroplan apo tren. Kjo paketë përmban 3 karta me 105 afishe. Kartat janë të përshtatshme për fëmijë nga 5 vjeç.

SKU: 3760262410456 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close