Puzzle me makina

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Puzzle me makina | Kjo kuti përmban 4 pazëll nga 6 deri në 11 copa secila. Fëmija juaj duhet të mbledhë 3 automjetet shumëngjyrësh të drejtuar nga karakteret e Popipop si dhe rrugën në të cilën mund të përshtaten makinat. Kjo lodër në moshën e parë është ideale për zhvillimin e aftësive praktike dhe vëzhgimit të shkëlqyeshëm.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 70 x 120 cm.
  • Materialet: karton
  • I përshtatshëm nga 3 vjeç

2,200 L

2 stok

Puzzle me makina | Kjo kuti përmban 4 pazëll nga 6 deri në 11 copa secila. Fëmija juaj duhet të mbledhë 3 automjetet shumëngjyrësh të drejtuar nga karakteret e Popipop si dhe rrugën në të cilën mund të përshtaten makinat. Kjo lodër në moshën e parë është ideale për zhvillimin e aftësive praktike dhe vëzhgimit të shkëlqyeshëm.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 70 x 120 cm.
  • Materialet: karton
  • I përshtatshëm nga 3 vjeç
SKU: 3575676613627 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close