, , ,

Pazëll- Përputhja e kafshëve

Djeco
Availability:

2 stok


Përputhni kafshët me trupat e tyre në këtë lojë argëtuese dhe shumë të bukur. Memo Animo Puzzle është një ndryshim në lojën klasike të përshtatjes së figurave dhe kujtesës, e dashur shumë nga fëmijët më të vegjël. Të vegjlit do të argëtohen duke u përpjekur për të gjetur dhe përputhur kokat e kafshëve me trupin e tyre. Një lojë përputhshmërie me fotografi dhe kujtesë për një ose më shumë lojtarë. Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Fëmijët duhet të përputhin kafshët me trupat e tyre në këtë lojë argëtuese dhe shumë të bukur
 • Perfekte për lojë në grup
 • Një lojë përputhshmërie me fotografi dhe kujtesë shumë e dashur nga fëmijë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 12 x 12 x 12 cm
 • Mosha: +3 vjeç

1,500 L

2 stok

Përputhni kafshët me trupat e tyre në këtë lojë argëtuese dhe shumë të bukur. Memo Animo Puzzle është një ndryshim në lojën klasike të përshtatjes së figurave dhe kujtesës, e dashur shumë nga fëmijët më të vegjël. Të vegjlit do të argëtohen duke u përpjekur për të gjetur dhe përputhur kokat e kafshëve me trupin e tyre. Një lojë përputhshmërie me fotografi dhe kujtesë për një ose më shumë lojtarë. Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Fëmijët duhet të përputhin kafshët me trupat e tyre në këtë lojë argëtuese dhe shumë të bukur
 • Perfekte për lojë në grup
 • Një lojë përputhshmërie me fotografi dhe kujtesë shumë e dashur nga fëmijë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 12 x 12 x 12 cm
 • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close