-15%

Montessori Puzzle – Përrallat

EurekaKids
Availability:

7 stok


Puzzle sekuencial- Montessori | Bazuar në metodën Montessori, kjo enigmë vijuese për tregimet tradicionale është krijuar për të ndihmuar fëmijët të zbulojnë nocione kronologjike (para, tani dhe pas) dhe të rindërtojnë sekuencat logjike të niveleve të ndryshme të vështirësisë.

1,700 L 2,000 L

7 stok

Puzzle sekuencial- Montessori | Bazuar në metodën Montessori, kjo enigmë vijuese për tregimet tradicionale është krijuar për të ndihmuar fëmijët të zbulojnë nocione kronologjike (para, tani dhe pas) dhe të rindërtojnë sekuencat logjike të niveleve të ndryshme të vështirësisë.

SKU: 8435404813857 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close