, , ,

Puzzle- Sistemi diellor

EurekaKids
Availability:

1 stok


Fëmijët në shtëpi do të jenë ekspertë në astronomi falë kësaj enigmë. Falë pazëllit Sistemi diellor fëmijët do të mësojnë për sistemin diellor, planetët, yjësitë, yjet dhe shumë informacione të tjera.  Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike. Kjo enigmë përmban 54 copa të ndryshme në pritje të bashkimit nga ana e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Enigme edukative
 • Fëmijët do të mësojnë për sistemin diellor, planetët, yjësitë, yjet dhe shumë informacione të tjera
 • I ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike
 • Enigma përmban 54 copë për tu bashkuar

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +5 vjeç
 • Përmasat (diametër): 49 cm

 

2,600 L

1 stok

Fëmijët në shtëpi do të jenë ekspertë në astronomi falë kësaj enigmë. Falë puzzle Sistemi diellor fëmijët do të mësojnë për sistemin diellor, planetët, yjësitë, yjet dhe shumë informacione të tjera.  Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike. Kjo enigmë përmban 54 copa të ndryshme në pritje të bashkimit nga ana e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Enigme edukative
 • Fëmijët do të mësojnë për sistemin diellor, planetët, yjësitë, yjet dhe shumë informacione të tjera
 • I ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike
 • Enigma përmban 54 copë për tu bashkuar

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +5 vjeç
 • Përmasat (diametër): 49 cm

 

SKU: 8435404816544 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close