,

Pazëll Wooden Cube

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Pazëll me kuba druri me kafshë është ideal për të ofruar orë argëtimi për fëmijët. Pazëlli përbëhet nga 6 foto me kafshë të ndryshme në 16 kube. Fëmijët do duhet të rreshtojnë kubet sipas rradhës së duhur për të zbuluar foton e kafshës. Për lehtësi dhe prakticitet, korniza e drurit ndihmon që ti renditin si duhet kubet. Ky pazëll përveç argëtimit, ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike të fëmijëve dhe të menduarit llogjik.

Karakteristikat:

 • Përmban 16 kuba druri
 • 6 pazëll me kafshë të ndryshme
 • Pazëll argëtues dhe edukues
 • Fëmijët do duhet të rreshtojnë kubet sipas rradhës së duhur për të zbuluar foton e kafshës
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike të fëmijëve dhe të menduarit llogjik

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasat: 20.6 x 20.6 x 5.2 cm
 • Pesha: 1.24 kg

4,200 L

1 stok

Pazëll me kuba druri me kafshë është ideal për të ofruar orë argëtimi për fëmijët. Pazëlli përbëhet nga 6 foto me kafshë të ndryshme në 16 kube. Fëmijët do duhet të rreshtojnë kubet sipas rradhës së duhur për të zbuluar foton e kafshës. Për lehtësi dhe prakticitet, korniza e drurit ndihmon që ti renditin si duhet kubet. Ky pazëll përveç argëtimit, ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike të fëmijëve dhe të menduarit llogjik.

Karakteristikat:

 • Përmban 16 kuba druri
 • 6 pazëll me kafshë të ndryshme
 • Pazëll argëtues dhe edukues
 • Fëmijët do duhet të rreshtojnë kubet sipas rradhës së duhur për të zbuluar foton e kafshës
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike të fëmijëve dhe të menduarit llogjik

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasat: 20.6 x 20.6 x 5.2 cm
 • Pesha: 1.24 kg
SKU: 772107754 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close