, , ,

Pazëlli- ABC

Djeco
Availability:

8 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin edukativ ABC.  Aktiviteti përfshin një bazë mbajtëse prej druri me 26 shkronja të cilat janë të zbukuruara me kafshë të ndryshme. Fëmijët duhet të gjejnë shkrojnë përkatëse për ta vendosur në rradhën dhe vendin e duhur.  I përshtatshëm për moshat +3 vjeç, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave, njohjen e shkronjave dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët.

Seti përmban:

 • 1 bazë prej druri
 • 26 shkronja

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Do të njohin shkronjat e alfabetit
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 42 x 30 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: Dru

2,600 L

8 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin edukativ ABC.  Aktiviteti përfshin një bazë mbajtëse prej druri me 26 shkronja të cilat janë të zbukuruara me kafshë të ndryshme. Fëmijët duhet të gjejnë shkrojnë përkatëse për ta vendosur në rradhën dhe vendin e duhur.  I përshtatshëm për moshat +3 vjeç, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave, njohjen e shkronjave dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët.

Seti përmban:

 • 1 bazë prej druri
 • 26 shkronja

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Do të njohin shkronjat e alfabetit
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 42 x 30 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: Dru
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close