, ,

Puzzle anatomik- Trupi im (djalë)

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ky puzzle tregon në një mënyrë ilustruese dhe lehtësisht të kuptueshme anatominë e trupit mashkullor të njeriut, nga skeleti tek organet, duke kaluar nëpër muskuj. Kjo enigmë  tregon në 6 shtresa se si trupi i njeriut është formuar nga veshja në organe. Ofron vlerë të lartë të lojës për të promovuar zhvillimin e hershëm të fëmijërisë, veçanërisht: aftësitë e shoqërimit, imagjinatën dhe përqendrimin. Përveç kësaj, është e përkryer që fëmijët të njihen me pjesët e trupit të njeriut në një mënyrë argëtuese.

Karakteristikat:

 • Tregon në një mënyrë ilustruese dhe lehtësisht të kuptueshme anatominë e trupit mashkullor të njeriut
 • Ofron vlerë të lartë të lojës për të promovuar zhvillimin e hershëm të fëmijërisë
 • Rrit aftësitë e shoqërimit, imagjinatën dhe përqendrimin
 • Puzzle i bërë nga material prej druri pa substanca të dëmshme

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +4 vjeç
 • Përmasa: 34.9 x 15.4 x 18.5 cm

3,200 L

1 stok

Ky puzzle tregon në një mënyrë ilustruese dhe lehtësisht të kuptueshme anatominë e trupit mashkullor të njeriut, nga skeleti tek organet, duke kaluar nëpër muskuj. Kjo enigmë  tregon në 6 shtresa se si trupi i njeriut është formuar nga veshja në organe. Ofron vlerë të lartë të lojës për të promovuar zhvillimin e hershëm të fëmijërisë, veçanërisht: aftësitë e shoqërimit, imagjinatën dhe përqendrimin. Përveç kësaj, është e përkryer që fëmijët të njihen me pjesët e trupit të njeriut në një mënyrë argëtuese.

Karakteristikat:

 • Tregon në një mënyrë ilustruese dhe lehtësisht të kuptueshme anatominë e trupit mashkullor të njeriut
 • Ofron vlerë të lartë të lojës për të promovuar zhvillimin e hershëm të fëmijërisë
 • Rrit aftësitë e shoqërimit, imagjinatën dhe përqendrimin
 • Puzzle i bërë nga material prej druri pa substanca të dëmshme

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +4 vjeç
 • Përmasa: 34.9 x 15.4 x 18.5 cm
SKU: 8435404814847 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close