, , ,

Pazëlli- Coucou Croco

Djeco
Availability:

12 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin Coucou Croco. Përmban 6 kafshë të ndryshme të cilat duhet të vendosen në vendet e duhura në bazën e posaçme prej druri. Secila prej kafshëve është e ndarë në dy pjesë, kësisoj niveli i vështirësisë rritet. I përshtatshëm për moshat +18 muajsh, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit dhe njohjen e kafshëve dhe forcimin e kujtesës.

Karakterikat:

  • Përmasat: 29.5 x 20.5 x 1 cm
  • I përshtatshëm për moshat: +18 muajsh
  • Materiali: Dru

2,400 L

12 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin Coucou Croco. Përmban 6 kafshë të ndryshme të cilat duhet të vendosen në vendet e duhura në bazën e posaçme prej druri. Secila prej kafshëve është e ndarë në dy pjesë, kësisoj niveli i vështirësisë rritet. I përshtatshëm për moshat +18 muajsh, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit dhe njohjen e kafshëve dhe forcimin e kujtesës.

Karakterikat:

  • Përmasat: 29.5 x 20.5 x 1 cm
  • I përshtatshëm për moshat: +18 muajsh
  • Materiali: Dru
Marka

Mosha

18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close