Puzzle – Ferma ime e lumtur

EurekaKids
Availability:

3 stok


Puzzle Ferma ime e lumtur është e bazuar në jetën në fermë. Kjo temë u ofron fëmijëve mundësinë për t’u njohur me jetën e vendit: llojin e kafshëve, detyrat për të bërë, peizazhin. Ilustrimi i këtij pazëlli është aq i bukur sa që ata do të duan të zbulojnë imazhin pa pushim. Sa herë që fëmijët mbledhin enigmën plotësisht, ata do të gjejnë një detaj të ndryshëm që nuk do ta kenë parë në atë të mëparshëm. Luajtja e enigmave i ndihmon ata të zhvillojnë përqendrim, vëzhgim, logjikë dhe aftësi të shkëlqyera motorike.

Karakteristikat:

  • Përfshinë 24 copë
  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 40cm (Lartësia) x 50cm (Gjerësia)

2,600 L

3 stok

Puzzle Ferma ime e lumtur është e bazuar në jetën në fermë. Kjo temë u ofron fëmijëve mundësinë për t’u njohur me jetën e vendit: llojin e kafshëve, detyrat për të bërë, peizazhin. Ilustrimi i këtij pazëlli është aq i bukur sa që ata do të duan të zbulojnë imazhin pa pushim. Sa herë që fëmijët mbledhin enigmën plotësisht, ata do të gjejnë një detaj të ndryshëm që nuk do ta kenë parë në atë të mëparshëm. Luajtja e enigmave i ndihmon ata të zhvillojnë përqendrim, vëzhgim, logjikë dhe aftësi të shkëlqyera motorike.

Karakteristikat:

  • Përfshinë 24 copë
  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 40cm (Lartësia) x 50cm (Gjerësia)
SKU: 8435404816483 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close