, , ,

Pazëlli gjigand- Viti

Djeco
Availability:

6 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin e rrumbullakët gjigand Viti. Një ilustrim shumë i bukur me temën e një viti kalendarik duke ilustruar stinët dhe ngjarjet kryesore të rëndësishme për fëmijët. Fëmijët tuaj do duhet të bashkojnë bashkë 24 copat për të krijuar ilustrimin me ngjyra dhe stinë të një viti. Një enigmë edukative origjinale për vajzat dhe djemtë,  për të mësuar të hulumtojnë një vit dhe të identifikojnë stinët e ndryshme.  Gjithashtu është ideale për dhuratë në çdo rast, feste apo ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordinimit dhe përqëndrimit
 • Ndihmon në identifikimin e stinëve të vitit
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 58 cm (diametër)
 • Përmasat e kutisë: 33 x 25.5 x 6 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç

2,300 L

6 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin e rrumbullakët gjigand Viti. Një ilustrim shumë i bukur me temën e një viti kalendarik duke ilustruar stinët dhe ngjarjet kryesore të rëndësishme për fëmijët. Fëmijët tuaj do duhet të bashkojnë bashkë 24 copat për të krijuar ilustrimin me ngjyra dhe stinë të një viti. Një enigmë edukative origjinale për vajzat dhe djemtë,  për të mësuar të hulumtojnë një vit dhe të identifikojnë stinët e ndryshme.  Gjithashtu është ideale për dhuratë në çdo rast, feste apo ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordinimit dhe përqëndrimit
 • Ndihmon në identifikimin e stinëve të vitit
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 58 cm (diametër)
 • Përmasat e kutisë: 33 x 25.5 x 6 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close