, ,

Puzzle i parë- Seti i makinave

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Duart e vogla dhe imagjinata e madhe do të duan t’i bashkojnë këto katër enigma argëtuese të automjeteve. Vogëlushët do duhet të bashkojnë  pjesët e ndryshme për të krijuar imazhin në katër tabelat e enigmës, ku fshihen 4 automjete të ndryshëm.  Pazëll ideal për ti argëtur fëmijët pafund. Këto enigma janë perfekte për të inkurajuar  aftësitë e shkëlqyera motorike dhe zgjidhjes së problemeve. Gjithashtu njohja me format dhe ngjyrat e ndryshme.  Dizajni i pjesës së enigmave vjen me skaje të lëmuara dhe të rrumbullakosura që vogëlushët mos dëmtohen gjatë saj.

Karakteristikat:

 • Pazëlli përbëhet nga 4 imazhe automjetesh
 • Ideal për ti argëtur fëmijët pafund
 • Inkurajon zhvillimin e  aftësive motorike dhe zgjidhjes së problemeve
 • Pjesët e enigmave janë me skaje të rrumbullakosura për ti ruajtur nga çdo dëmtim
 • Ide e bukur dhurate për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasat: 39 × 5 × 26 cm
 • Pesha: 2.25 kg

4,500 L

1 stok

Duart e vogla dhe imagjinata e madhe do të duan t’i bashkojnë këto katër enigma argëtuese të automjeteve. Vogëlushët do duhet të bashkojnë  pjesët e ndryshme për të krijuar imazhin në katër tabelat e enigmës, ku fshihen 4 automjete të ndryshëm.  Puzzle ideal për ti argëtur fëmijët pafund. Këto enigma janë perfekte për të inkurajuar  aftësitë e shkëlqyera motorike dhe zgjidhjes së problemeve. Gjithashtu njohja me format dhe ngjyrat e ndryshme.  Dizajni i pjesës së enigmave vjen me skaje të lëmuara dhe të rrumbullakosura që vogëlushët mos dëmtohen gjatë saj.

Karakteristikat:

 • Puzzle përbëhet nga 4 imazhe automjetesh
 • Ideal për ti argëtur fëmijët pafund
 • Inkurajon zhvillimin e  aftësive motorike dhe zgjidhjes së problemeve
 • Pjesët e enigmave janë me skaje të rrumbullakosura për ti ruajtur nga çdo dëmtim
 • Ide e bukur dhurate për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasat: 39 × 5 × 26 cm
 • Pesha: 2.25 kg
SKU: 772401333 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close