, , ,

Pazëlli me muzikë- Baobab

Djeco
Availability:

6 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin me muzikë Baobab.  Aktiviteti përfshin një bazë mbajtëse prej kompesate me 5 kafshët të cilat fëmijët do duhet ti vendosin në vendet përkatëse, ndihmuar edhe nga muzika e veçantë për secilën kafshë.  I përshtatshëm për moshat +12 muajsh, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave, njohjen e kafshëve dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët duke rritur edhe koordinimin duar-sy.

Seti përmban:

 • 1  papagall
 • 1  majmun
 • 1 luan
 • 1 krokodil
 • 1 elefant
 • bazën mbajtëse

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Do të njohin kafshët dhe tingujt dallues për secilën
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 28.5 x 21 x 1.5 cm.
 • I përshtatshëm për moshat: +12 muajsh
 • Materiali: Kompesatë
 • Kërkon dy bateri AAA

3,200 L

6 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin me muzikë Baobab.  Aktiviteti përfshin një bazë mbajtëse prej kompesate me 5 kafshët të cilat fëmijët do duhet ti vendosin në vendet përkatëse, ndihmuar edhe nga muzika e veçantë për secilën kafshë.  I përshtatshëm për moshat +12 muajsh, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave, njohjen e kafshëve dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët duke rritur edhe koordinimin duar-sy.

Seti përmban:

 • 1  papagall
 • 1  majmun
 • 1 luan
 • 1 krokodil
 • 1 elefant
 • bazën mbajtëse

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Do të njohin kafshët dhe tingujt dallues për secilën
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 28.5 x 21 x 1.5 cm.
 • I përshtatshëm për moshat: +12 muajsh
 • Materiali: Kompesatë
 • Kërkon dy bateri AAA
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close