, , ,

Pazëlli- Mosaic Fish

Djeco
Availability:

6 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin Mosaic Fish.  Aktiviteti përfshin një bazë në formë peshku, bashkë me mozaikë shumëngjyrësh dhe karta detyrash me një shumëllojshmëri modelesh që duhen ndjekur. Fëmijët duhet të gjejnë pjesët e duhura dhe formojnë peshkun e bukur shumëngjyrësh. I përshtatshëm për moshat +3 vjeç, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët.

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14 x 20 x 1 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: Dru

3,200 L

6 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin Mosaic Fish.  Aktiviteti përfshin një bazë në formë peshku, bashkë me mozaikë shumëngjyrësh dhe karta detyrash me një shumëllojshmëri modelesh që duhen ndjekur. Fëmijët duhet të gjejnë pjesët e duhura dhe formojnë peshkun e bukur shumëngjyrësh. I përshtatshëm për moshat +3 vjeç, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët.

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14 x 20 x 1 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: Dru
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close