, , ,

Pazëlli- Mosaic owl

Djeco
Availability:

6 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me Pazëlli- Mosaic owl.  Aktiviteti përfshin një bazë në formë bufi, bashkë me mozaikë shumëngjyrësh dhe karta detyrash me një shumëllojshmëri modelesh që duhen ndjekur. Fëmijët duhet të gjejnë pjesët e duhura dhe të formojnë formën e duhur të puplave të bufit shumëngjyrësh. I përshtatshëm për moshat +3 vjeç, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët.

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14 x 20 x 1 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: Dru

3,200 L

6 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me Pazëlli- Mosaic owl.  Aktiviteti përfshin një bazë në formë bufi, bashkë me mozaikë shumëngjyrësh dhe karta detyrash me një shumëllojshmëri modelesh që duhen ndjekur. Fëmijët duhet të gjejnë pjesët e duhura dhe të formojnë formën e duhur të puplave të bufit shumëngjyrësh. I përshtatshëm për moshat +3 vjeç, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët.

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14 x 20 x 1 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: Dru
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close