, , ,

Puzzle My first pegs

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ky puzzle nga Eurekakids është krijuar në mënyrë që të vegjëlit nga 2 vjeç të fillojnë të bëjnë krijimet e tyre duke përdorur mozaikë me ngjyra. Kjo lojë do ti befasojë, sepse ilustrimet janë vërtet të lezetshme dhe madhësia e pjesëve përbërëse janë të duhurat për duart tuaja të vogla. Seti përfshin 32 copë mozaiku, një shabllon plastik i shpuar ku do të vendosen mozaikët dhe 4 shabllone, të gjitha me ngjyra të ndezura.

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm për krijimin e formave në mënyrë të pavarur ose përdorimin e shablloneve si referencë
  • Madhësia e copave të përshtatshme për duart e të vegjëlve
  • Promovon koordinimin vizual, njohjen e formave dhe ngjyrave, organizimin dhe imagjinatën

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasa: 33 x 22 x 8 cm

3,200 L

1 stok

Ky puzzle nga Eurekakids është krijuar në mënyrë që të vegjëlit nga 2 vjeç të fillojnë të bëjnë krijimet e tyre duke përdorur mozaikë me ngjyra. Kjo lojë do ti befasojë, sepse ilustrimet janë vërtet të lezetshme dhe madhësia e pjesëve përbërëse janë të duhurat për duart tuaja të vogla. Seti përfshin 32 copë mozaiku, një shabllon plastik i shpuar ku do të vendosen mozaikët dhe 4 shabllone, të gjitha me ngjyra të ndezura.

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm për krijimin e formave në mënyrë të pavarur ose përdorimin e shablloneve si referencë
  • Madhësia e copave të përshtatshme për duart e të vegjëlve
  • Promovon koordinimin vizual, njohjen e formave dhe ngjyrave, organizimin dhe imagjinatën

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasa: 33 x 22 x 8 cm
SKU: 8435404818142 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close