, , ,

Pazëlli- Puzz- Up Sea

Djeco
Availability:

6 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me Puzz- Up Sea.  Aktiviteti përfshin një bazë mbajtëse prej druri me 3 shufra, ku në të cilat do të vendosen sipas rradhës 9 kuba druri me dizajne të ndryshme për të formuar në fund enigmën e bukur “Mbi det”. Fëmijët duhet të gjejnë pjesët e duhura dhe ti vendosin në shufrën e duhur dhe rradhën e duhur. Janë 4 enigma të ndryshme në dispozicion të fëmijëve.  I përshtatshëm për moshat +3 vjeç, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët.

Seti përmban:

 • 1 bazë prej druri
 • 9 kuba druri me dizajne
 • 4 karta të ndryshme

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14 x 14 x 4.5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: Dru

2,600 L

6 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me Puzz- Up Sea.  Aktiviteti përfshin një bazë mbajtëse prej druri me 3 shufra, ku në të cilat do të vendosen sipas rradhës 9 kuba druri me dizajne të ndryshme për të formuar në fund enigmën e bukur “Mbi det”. Fëmijët duhet të gjejnë pjesët e duhura dhe ti vendosin në shufrën e duhur dhe rradhën e duhur. Janë 4 enigma të ndryshme në dispozicion të fëmijëve.  I përshtatshëm për moshat +3 vjeç, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave. Gjithashtu do ti shkathtësojë më shumë fëmijët.

Seti përmban:

 • 1 bazë prej druri
 • 9 kuba druri me dizajne
 • 4 karta të ndryshme

Karakteristikat:

 • Lojë edukative argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin, njohjen e ngjyrave dhe njohjen e formave
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14 x 14 x 4.5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: Dru
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close