, , ,

Pazëlli- Qenushët e vegjël Firmin

Djeco
Availability:

4 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin Qenushët e vegjël Firmin. Një ilustrim shumë i bukur me qenushin Firmin duke luajtur në kopsht me mikeshën e tij mace. Fëmijët tuaj do duhet të bashkojnë bashkë 24 copat për të krijuar ilustrimin ashtu si duhet. Kutia e pazëllit është perfekte edhe si aksesor dekorues në dhomën e fëmijëve. Po ashtu është ideale për dhuratë në çdo rast, feste apo ditëlindje. Pazëlli me Qenushët e vegjël Firmin do ti argëtojë pafundë fëmijët, do të zhvillojë përqëndrimin dhe shkathtësinë e tyre.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordinimit dhe përqëndrimit
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 42 x 30 cm
 • Përmasat e kutisë: 19.7 x 26.6 x 6 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç

2,300 L

4 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin Qenushët e vegjël Firmin. Një ilustrim shumë i bukur me qenushin Firmin duke luajtur në kopsht me mikeshën e tij mace. Fëmijët tuaj do duhet të bashkojnë bashkë 24 copat për të krijuar ilustrimin ashtu si duhet. Kutia e pazëllit është perfekte edhe si aksesor dekorues në dhomën e fëmijëve. Po ashtu është ideale për dhuratë në çdo rast, feste apo ditëlindje. Pazëlli me Qenushët e vegjël Firmin do ti argëtojë pafundë fëmijët, do të zhvillojë përqëndrimin dhe shkathtësinë e tyre.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordinimit dhe përqëndrimit
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 42 x 30 cm
 • Përmasat e kutisë: 19.7 x 26.6 x 6 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close