, ,

Puzzle – Ready, Set, Go

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Puzzle Ready, Set, Go është padiskutim argëtues. Fëmijët duhet të përputhin copat e trasha prej druri me skenat në tabelën e enigmave për të krijuar katër enigma me katër pjesë me temë automjetet (aeroplan, tren, zjarrëfikëse dhe varkë). Tabela dhe pjesët ruhen në një kuti e përshtatshme dhe me doreza të thurura me litar, për tu marrë lehtësisht me vete në udhëtime. Ky puzzle është bërë nga materiale natyrale të ricikluara dhe bojëra me bazë soje.

Karakteristikat:

 • Aktiviteti argëtues
 • Përmban katër enigma me tematikë automjetet
 • Dorezat me litar e bëjnë perfekt për tu marrë me vete
 • Puzzle është bërë nga materiale natyrale të ricikluara dhe bojëra me bazë soje
 • Zhvillon koordinimin sy- duar dhe shkathtësimin

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasat e puzzle: 29.9 x 22.2 cm

3,500 L

1 stok

Puzzle Ready, Set, Go është padiskutim argëtues. Fëmijët duhet të përputhin copat e trasha prej druri me skenat në tabelën e enigmave për të krijuar katër enigma me katër pjesë me temë automjetet (aeroplan, tren, zjarrëfikëse dhe varkë). Tabela dhe pjesët ruhen në një kuti e përshtatshme dhe me doreza të thurura me litar, për tu marrë lehtësisht me vete në udhëtime. Ky puzzle është bërë nga materiale natyrale të ricikluara dhe bojëra me bazë soje.

Karakteristikat:

 • Aktiviteti argëtues
 • Përmban katër enigma me tematikë automjetet
 • Dorezat me litar e bëjnë perfekt për tu marrë me vete
 • Puzzle është bërë nga materiale natyrale të ricikluara dhe bojëra me bazë soje
 • Zhvillon koordinimin sy- duar dhe shkathtësimin

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasat e puzzle: 29.9 x 22.2 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close