, , ,

Pazëlli trio- Si të vishesh

Djeco
Availability:

10 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin se si të vishesh. Një ilustrim shumë i bukur aq edhe edukativ me panoramikën e të gjitha hapave të procesit të veshjes. Fëmijët do duhet të bashkojnë bashkë 10 pjesët, prej 72 cm, për të krijuar ilustrimin e procesit të veshjes së, çorapeve, bluzës, trikos, pantallonave, ​​këpucëve, palltos, kapeles, shallit, çadrës dhe çantës shpinës.  Një enigmë edukative origjinale për vajzat dhe djemtë,  për të mësuar të veshjet, procesin dhe rradhën, por edhe për të mësuar veshjet në stinët e ndryshme të vitit.  Gjithashtu është ideale për dhuratë në çdo rast, feste apo ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese dhe edukuese
 • Ndihmon fëmijët në njohjen e veshjeve
 • Ndihmon në identifikimin e rradhës së veshjes
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 22 x 12 x 6 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç

1,400 L

10 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin se si të vishesh. Një ilustrim shumë i bukur aq edhe edukativ me panoramikën e të gjitha hapave të procesit të veshjes. Fëmijët do duhet të bashkojnë bashkë 10 pjesët, prej 72 cm, për të krijuar ilustrimin e procesit të veshjes së, çorapeve, bluzës, trikos, pantallonave, ​​këpucëve, palltos, kapeles, shallit, çadrës dhe çantës shpinës.  Një enigmë edukative origjinale për vajzat dhe djemtë,  për të mësuar të veshjet, procesin dhe rradhën, por edhe për të mësuar veshjet në stinët e ndryshme të vitit.  Gjithashtu është ideale për dhuratë në çdo rast, feste apo ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese dhe edukuese
 • Ndihmon fëmijët në njohjen e veshjeve
 • Ndihmon në identifikimin e rradhës së veshjes
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 22 x 12 x 6 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close