, , ,

Pazëlli- Turi i Botës (200 pjesë)

Djeco
Availability:

8 stok


Udhëtoni nëpër botë dhe zbuloni disa nga kuriozitetet më të bukura në planetin tonë. Një enigmë prej 200 pjesësh, një poster dhe një broshurë për të ditur emrat e vendeve turistike në hartë. Një enigmë cilësore për tu bërë dhe ribërë sipas dëshirës. Një ide dhuratr shumë e bukur, argëtuese dhe edukative për fëmijët kuriozë.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese dhe edukuese
 • Ndihmon fëmijët në njohjen e hartës së botës dhe pikave tursitike
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 61 x 38 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 12 x 6 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç

2,500 L

8 stok

Udhëtoni nëpër botë dhe zbuloni disa nga kuriozitetet më të bukura në planetin tonë. Një enigmë prej 200 pjesësh, një poster dhe një broshurë për të ditur emrat e vendeve turistike në hartë. Një enigmë cilësore për tu bërë dhe ribërë sipas dëshirës. Një ide dhuratr shumë e bukur, argëtuese dhe edukative për fëmijët kuriozë.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese dhe edukuese
 • Ndihmon fëmijët në njohjen e hartës së botës dhe pikave tursitike
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 61 x 38 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 12 x 6 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close