, , ,

Pazëlli- Turi Kafshëve nëpër Botë (100 pjesë)

Djeco
Availability:

8 stok


Udhëtoni nëpër botë dhe zbuloni llojet e kafshëve që jetojnë në planetin tonë të bukur. Një enigmë me 100 pjesë, një poster dhe një broshurë për të ditur emrat e kafshëve dhe rajonet e botës ku jetojnë. Një enigmë cilësore për tu bërë dhe ribërë sipas dëshirës. Një ide dhurate shumë e bukur, argëtuese dhe edukative për fëmijët kuriozë.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese dhe edukuese
 • Ndihmon fëmijët në njohjen e hartës së botës dhe kafshëve
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 61 x 38 cm
 • Përmasat e kutisë: 34 x 23 x 5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +5 vjeç

2,500 L

8 stok

Udhëtoni nëpër botë dhe zbuloni llojet e kafshëve që jetojnë në planetin tonë të bukur. Një enigmë me 100 pjesë, një poster dhe një broshurë për të ditur emrat e kafshëve dhe rajonet e botës ku jetojnë. Një enigmë cilësore për tu bërë dhe ribërë sipas dëshirës. Një ide dhurate shumë e bukur, argëtuese dhe edukative për fëmijët kuriozë.

Karakteristikat:

 • Enigmë argëtuese dhe edukuese
 • Ndihmon fëmijët në njohjen e hartës së botës dhe kafshëve
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 61 x 38 cm
 • Përmasat e kutisë: 34 x 23 x 5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +5 vjeç
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close