, , ,

Pazëlli- Woodypile

Djeco
Availability:

12 stok


vendet e duhura në bazën e posaçme prej druri. I përshtatshëm për moshat +12 muajsh, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit dhe njohjen e kafshëve.

Karakterikat:

  • Përmasat: 21 x 12 x 2 cm
  • I përshtatshëm për moshat: +12 muajsh
  • Materiali: Dru

2,200 L

12 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me pazëllin Woodypile. Përmban 5 kafshë të ndryshme të cilat mund të vendosen njëra mbi tjetrës ose të vendosen në vendet e duhura në bazën e posaçme prej druri. I përshtatshëm për moshat +12 muajsh, ky pazëll do ti ndihmojë vogëlushët tuaj në rritjen e koordinimit dhe njohjen e kafshëve.

Karakterikat:

  • Përmasat: 21 x 12 x 2 cm
  • I përshtatshëm për moshat: +12 muajsh
  • Materiali: Dru
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close