,

Pellushi Ariu aviator

Manhattan Toy
Availability:

1 stok


Arush pellushi aviator është gati të fluturojë kudo që  imagjinata juaj shkon. Me syze aviatori dhe një shall fluturues, ky arush pelushi i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjitha moshat. Gjithashtu materiali super  i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Arush pellushi aviator është gati të fluturojë kudo që  imagjinata juaj shkon
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

7,800 L

1 stok

Arush pellushi aviator është gati të fluturojë kudo që  imagjinata juaj shkon. Me syze aviatori dhe një shall fluturues, ky arush pelushi i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjitha moshat. Gjithashtu materiali super  i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Arush pellushi aviator është gati të fluturojë kudo që  imagjinata juaj shkon
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
SKU: 11964485635 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close