,

Pellushi Dreri Sammy

Manhattan Toy
Availability:

1 stok


Pellushi Dreri Sammy është gati për udhëtime dhe aventura. Falë butësisë dhe dizajnit shumë tërheqës ai do kthehet në shoqëruesin ideal. Ky drer pellush i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjitha moshat. Gjithashtu materiali super i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Pellushi Dreri Sammy është gati për udhëtime dhe aventura.
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

7,200 L

1 stok

Pellushi Dreri Sammy është gati për udhëtime dhe aventura. Falë butësisë dhe dizajnit shumë tërheqës ai do kthehet në shoqëruesin ideal. Ky drer pellush i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjitha moshat. Gjithashtu materiali super i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Pellushi Dreri Sammy është gati për udhëtime dhe aventura.
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
SKU: 11964488360 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close