,

Pellushi Elefant

Manhattan Toy
Availability:

1 stok


Pellushi elefant me veshë të mëdhenj blu dhe do të adhurohet menjëherë nga vogëlushët. Ky elefant pellushi i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjithë vogëlushët. Gjithashtu materiali super  i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Pellushi elefant me veshë të mëdhenj blu
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +1 vjeç

7,800 L

1 stok

Pellushi elefant me veshë të mëdhenj blu dhe do të adhurohet menjëherë nga vogëlushët. Ky elefant pellushi i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjithë vogëlushët. Gjithashtu materiali super  i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Pellushi elefant me veshë të mëdhenj blu
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +1 vjeç
SKU: 11964494972 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+1 vjeç

SHPORTA NË BEE

close