Pellushi Kiwi

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Pellushi Kiwi | Lodër e butë Kivi e rrumbullakët, ulur në mënyrën e tij. Një pëlhurë triko leshi dhe pëlhurë trupore leshi, të mbështjella si një pelerinë në lesh të trashë shumë të butë, nga e cila zgjasin një sqep të gjatë prej kadifeje dhe dy këmbë të lezetshme. Një pellush i madh gati për të luajtur. I përshtatshëm për moshën +12 muajsh.

6,700 L

2 stok

Pellushi Kiwi | Lodër e butë Kivi e rrumbullakët, ulur në mënyrën e tij. Një pëlhurë triko leshi dhe pëlhurë trupore leshi, të mbështjella si një pelerinë në lesh të trashë shumë të butë, nga e cila zgjasin një sqep të gjatë prej kadifeje dhe dy këmbë të lezetshme. Një pellush i madh gati për të luajtur. I përshtatshëm për moshën +12 muajsh.

 

SKU: 3575676427040 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close