,

Pellushi Oktapodi Duncan

Manhattan Toy
Availability:

1 stok


Pellushi Oktapodi Duncan është gati për udhëtime dhe aventura. Falë butësisë së tentakulave dhe dizajnit shumë tërheqës ai do kthehet në shoqëruesin ideal, sidomos në dhomën e gjumit. Ky oktapod pellush i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjitha moshat. Gjithashtu materiali super i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Falë butësisë së tentakulave dhe dizajnit shumë tërheqës ai do kthehet në shoqëruesin ideal, sidomos në dhomën e gjumit
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

7,200 L

1 stok

Pellushi Oktapodi Duncan është gati për udhëtime dhe aventura. Falë butësisë së tentakulave dhe dizajnit shumë tërheqës ai do kthehet në shoqëruesin ideal, sidomos në dhomën e gjumit. Ky oktapod pellush i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjitha moshat. Gjithashtu materiali super i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Falë butësisë së tentakulave dhe dizajnit shumë tërheqës ai do kthehet në shoqëruesin ideal, sidomos në dhomën e gjumit
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
SKU: 11964496716 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close