,

Pellushi Pula Karl

Manhattan Toy
Availability:

1 stok


 Pula Carl përmban një shumëllojshmëri të pëlhurave me tekstura të buta mëndafshi në trupin dhe këmbët e tij. Gjymtyrët e gjata kanë tekstura të përziera dhe të thurura, duke e bërë këtë pellush të ndryshëm nga të gjitha kafshët e zakonshme të pellushave. Pula e butë Karl ka një dizajn tërheqës dhe argëtues që fëmijët do ta pëlqejnë pamasë. Butësia dhe gëzofi i saj do të jenë shoqëruesi kryesor në dhomën e gjumit për vogëlushët.

Karakteristikat: 

 • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
 • Një ide dhurate shumë e veçantë
 • Pula e butë Karl ka një dizajn tërheqës dhe argëtues
 • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 40.64 cm
 • Mosha: +0 muajsh

6,900 L

1 stok

 Pula Carl përmban një shumëllojshmëri të pëlhurave me tekstura të buta mëndafshi në trupin dhe këmbët e tij. Gjymtyrët e gjata kanë tekstura të përziera dhe të thurura, duke e bërë këtë pellush të ndryshëm nga të gjitha kafshët e zakonshme të pellushave. Pula e butë Karl ka një dizajn tërheqës dhe argëtues që fëmijët do ta pëlqejnë pamasë. Butësia dhe gëzofi i saj do të jenë shoqëruesi kryesor në dhomën e gjumit për vogëlushët.

Karakteristikat: 

 • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
 • Një ide dhurate shumë e veçantë
 • Pula e butë Karl ka një dizajn tërheqës dhe argëtues
 • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 40.64 cm
 • Mosha: +0 muajsh
SKU: 11964496549 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close