,

Bufi muzikor

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Pelushi- Bufi muzikor është një lodër prej pelushi i butë dhe i këndshëm në dizajn, i cili është dhe një dekorues i bukur i  dhomës së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë, me krahë të mëdhenj dhe putra të mëdha mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj. Ai do ta qetësojë foshnjën me melodinë e tij të ëmbël. Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Karakteristikat:

 • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
 • Pelushi- Bufi muzikor është një lodër prej pelushi i butë dhe i këndshëm në dizajn
 • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +12 muajsh
 • Përmasat: 18 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër, Elastan dhe poliamid

6,800 L

2 stok

Bufi muzikor është një lodër prej pelushi i butë dhe i këndshëm në dizajn, i cili është dhe një dekorues i bukur i  dhomës së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë, me krahë të mëdhenj dhe putra të mëdha mund të përdoret gjithashtu si një jastëk për të mbajtur vogëlushët tuaj. Ai do ta qetësojë foshnjën me melodinë e tij të ëmbël. Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Karakteristikat:

 • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
 • Pellushi- Bufi muzikor është një lodër prej pelushi i butë dhe i këndshëm në dizajn
 • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +12 muajsh
 • Përmasat: 18 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër, Elastan dhe poliamid
SKU: 3575676660416 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close