,

Përkujdesja e kafshëve

Plan Toys
Availability:

3 stok


Përkujdesja e kafshëve | Përgatitni fëmijët tuaj për përgjegjësinë e kujdesit për kafshët shtëpiake të jetës së vërtetë me këtë lodër të bukur! Ky grup përfshin ushqimin, një tas, një furçë, një lodër (top), një jakë, një pasaportë dhe një kuti transporti për kafshët shtëpiake. Fëmijët mund të luajnë me miqtë e tyre të preferuar të lodrave prej pelushi.

6,300 L

3 stok

Përkujdesja e kafshëve | Përgatitni fëmijët tuaj për përgjegjësinë e kujdesit për kafshët shtëpiake të jetës së vërtetë me këtë lodër të bukur! Ky grup përfshin ushqimin, një tas, një furçë, një lodër (top), një jakë, një pasaportë dhe një kuti transporti për kafshët shtëpiake. Fëmijët mund të luajnë me miqtë e tyre të preferuar të lodrave prej pelushi.

SKU: 8854740034915 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close